Contact

Wij dagen u uit om uw logistieke vraagstukken bij ons te neer te leggen zodat wij samen met u kunnen komen tot de beste oplossing.

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen.

Mostert Transport BV
Draadbaan 49
2352 BM Leiderdorp
E-mail: info@mostert-transport.nl
Telefoon: 071 541 2421
Kvk: 39059216


Grotere kaart weergeven

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam *
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon *
E-mailadres *
Omschrijving: *
Verzenden

KIOC

KIOC is het Klant Informatie en Ondersteunings Centrum van Mostert Transport. KIOC is een speciaal door Mostert Transport ontwikkeld systeem waardoor u (onze klant) direct inzicht kunt krijgen in gegevens welke voor u van belang kunnen zijn.

Bijvoorbeeld de status van uw transport opdrachten. Zijn deze reeds door onze gepland? Wat is de verwachte levertijd? Is uw zending correct uitgevoerd e.d. Indien u uw voorraden door Mostert Transport laat beheren, heeft u op elk gewenst tijdstip de mogelijkheid om uw actuele voorraadpositie te controleren, of de voortgang van uw order-pick opdrachten te volgen.

Om gebruik te maken van het Klant Informatie en Ondersteunings Centrum van Mostert Transport, dient u te beschikken over een inlognaam en wachtwoord. U wilt tenslotte niet dat 'vreemden' inzage hebben in uw gegevens. Mostert Transport heeft juist aan de beveiliging van dit systeem zeer veel aandacht besteed.

Heeft u reeds een KIOC-account van Mostert Transport gekregen, gebruik dan de link hieronder. Heeft u nog geen account, maar wilt u dit wel? Neem dan even contact met ons op. Wij zullen dit zo spoedig mogelijk voor u in orde maken!
Ga naar KIOC
Bent u geïnteresseerd, bel dan 071 - 541 24 21.
Of stuur een e-mail naar: info@mostert-transport.nl